پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۵۹

عزیزی عنوان کرد؛

کارگران با داشتن پروانه مهارت فنی و حرفه ای از تسهیلات بیمه ای استفاده می کنند

کارگران با داشتن پروانه مهارت فنی و حرفه ای از تسهیلات بیمه ای استفاده می کنند

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز گفت: در حال حاضر کارگران با داشتن پروانه مهارت فنی و حرفه ای می توانند از تسهیلات بیمه تامین اجتماعی، استفاده کنند که این موضوع در پایداری اشتغال موثر است.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته کرج در جمع نمازگزاران با اشاره به اینکه آموزش های فنی و حرفه ای سبب ایجاد شغل های جدید می شود، با بیان این مطلب اظهار داشت: یکی از طرح های ویژه اداره کل فنی و حرفه ای استان البرز را طرح 18ماه ایران و آلمان است که به صورت رایگان آموزش های لازم به متقاضیان مهارت ارائه می کند.
 

سال گذشته در البرز 7 هزار و 700 نفر از آموزش های مهارتی بهره مند شدند

حسن عزیزی در ادامه با اشاره به اینکه این طرح برای دولت هزینه بر است، تاکید کرد: این طرح  نقش موثری در توسعه رشته های مهارتی فنی و حرفه ای دارد و استان البرز در این بخش توانسته است رتبه اول کشوری را به خود اختصاص دهد .

این مسئول تصریح کرد: در سال 92 تعداد 7 هزار و 700 نفر در البرز از آموزش های مهارتی استفاده کردند و شمار آموزش دیدگان در سال 93 نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل از افزایش چشمگیری برخوردار بوده است.

وی افزود: در سال گذشته تعداد 15هزار و 700 کارگر از کلاس های مهارتی و آموزش های این اداره کل استفاده کردند که بیش از 9 هزار نفر آنان پروانه مهارت در آموزش های فنی و حرفه ای را کسب کردند.
 

المپیاد ملی مهارت شهریور ماه جاری در البرز برگزار می شود

عزیزی خاطرنشان کرد: در بخش صنعت و ساختمان نیز یکی از اقدامات سازنده دولت پیش بینی تمهیدات بیمه ای لازم برای کارگران ساختمانی است که تا به حال حمایت نمی شدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر کارگران با داشتن پروانه مهارت فنی و حرفه ای می توانند از تسهیلات بیمه تامین اجتماعی، استفاده کنند، بیان کرد: این موضوع در پایداری اشتغال موثر است.

این مسئول یادآور شد: المپیاد ملی مهارت که در سطح بین الملل برگزار می شود از اهیمت زیادی برخوردار است و این المپیاد از 15تا 18 شهریور ماه سال جاری در البرز برگزار خواهد شد.

عزیزی در پایان گفت: المپیاد ملی مهارت یک رویداد مهم کشوری و بین الملل است که در مراکز تربیت مربی در مناطق حسن آباد، چهار راه طالقانی و میدان استاندارد شهرستان کرج برگزار خواهد شد
 

کد خبر 2341022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha